Hayes station gets facelift

Hayes & Harlington Station is to receive a major upgrade.

The £800,000 refurbishment will include a new ticket office, lighting and flooring, a new waiting room and toilets, and a canopy cover at the front of the historic brick-built Victorian station building. This will provide a newentrance to the station, with the existing entrance on Station Road remaining open as well. The four-month programme of building work will start towards the end of May.

David Brough, Chairman of Hayes Town Partnership, told the Uxbridge Gazette: “These plans are a fantastic boost for Hayes and for rail passengers.”

Opening the former Victorian entrance will provide a much better pedestrian link to Hayes Town Centre, and to the Ballymore development, High Point Hayes, which sits between the station and the canal.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.